Öregdiák kosárlabdasiker: NB II!

NB II

A felnőtt megyei kosárlabdabajnokságban győri második helyezést szerezve kivívta öregdiákcsapatunk a jogot a megyei négyes döntőben való részvételre. A 2019. jún. 2-i final fourban két soproni ellenfelet legyőzve sikerült megnyerni a megyei bajnokságot! Ezzel az eredménnyel a következő évadban az NB II-ben indulhat a csapat. Gratulálunk nekik és edzőjüknek, Erdőssy Istvánnak

Nagyon értékes utat jártunk be 2014 óta. Az új kosárlabda csarnok megépülése teremtette meg a lehetőséget Pannonhalmán, hogy évről évre 3 korcsoportban 70-80 diák kosárlabdázhasson az edzéseken, bajnokságokban.

Emellett öregdiákjaink most már 5. éve felnőtt csapatot alkotva edzenek, játszanak együtt a Práter utcai Szent Benedek Iskola termében, valamint részt vesznek az MKOSZ GY-M-S megyei felnőtt kosárlabdabajnokságában. Évente megújuló 20 fős kerettel folytattuk a pannonhalmi közös munkát, erősítve a közösséget. Örömmel dolgoztunk, játszottunk edzésről edzésre, bajnoki fordulóról fordulóra haladva. Idén valahogy ránk mosolygott a szerencse, de meg is dolgoztunk érte.

Jó megerősíteni magunk közt a Pannonhalmán mindenki által ismert alapmondat igazságát: "ez nem csak 4 vagy 6 évre szól..."