Siker a mezei futóversenyen

A gödöllői országos döntőn a 7-8. osztályosok csapata bronzérmet, a 9-10.-eseké ezüstérmet, 11-12.-eseké aranyérmet nyert. Nekik is és Török Loránd tanár úrnak is gratulálunk!

 

Futott tegnap az ország diáksága Gödöllőn. Persze nem mindenki, de a megyei elsők, a legjobb iskolák futói valamennyien: atléták, triatlonosok, sok sok igazolt versenyző, és amatőr lelkes futók álltak rajthoz, hogy megmérkőzzenek a győztesnek járó babérkoszorú reményében. Évente egyszer kerül sor ilyen megmérettetésre, immáron több évtizede a gödöllői repülőtéren.

Iskolánk futócsapata mindhárom korosztályban (7-8., 9-10.; 11-12.) megyei bajnokként érkezett a versenyre, hiszen a Mosoni-Duna töltésén két hete rendezett megyei diákolimpia versenyen nem talált legyőzőre.

Sokat készültek, edzettek legjobb atlétáink, hogy a nagy napon méltóak lehessenek a korábbi évek hagyományaihoz. És remekül sikerült a felkészülés, hiszen az országban egyedüli iskolaként, mindhárom korosztályban dobogóra állhattak a Török Loránd tanár úr által felkészített pannonhalmi bencés "qpacos" fiúk.

A legkisebbek, a 7-8. osztályos diákjaink serdülő (4. korcsoport) csapata bronzérmet szerzett. A csapat tagjai voltak Bognár Balázs, Báthy Bence, Kiss Dömötör,  Hunyadi Gergely, Topa Lukács.
A 9-10. osztályosok, az 5. korcsoportba tartozó fiúk ezüstérmes, a csapat tagjai Benedek Csaba, Hakkel Tamás, Jére Gergely, Kerényi Tamás, Major Mihály.
A legnagyobbaknál, a 11-12. osztályos 6. korcsoport versenyében a dobogó legtetejére állhattak, és elnyerték a győztesnek járó babérkoszorút: Bolváry Ferdinánd Máté,  Hegedűs Márton,  Kaposy Ágoston, Kondorossy Ákos,Vargha Bálint.

Gratulálunk és büszkék vagyunk a kimagasló sikerre!