Iskolai díjak

Iskolánknak számos olyan díja van, amelyeket öregdiákjaink alapítottak és gondoznak. Ezeket az elismeréseket az arra legméltóbb diákjainknak a tanévzárón adjuk át.

CZIRÁKI Alapítvány ("pro cultura humana") díja; Cziráki László atya tanítványai által alapított díj a humán műveltség területén végzett kiemelkedő munkáért.

MATTYASOVSZKY KASSZIÁN-díj; Bencés Öregdiákok által alapított díj egy XII. osztályos tanuló matematika/fizika tanulmányainak elismeréseként.

HUNYADI MÁTYÁS-díj; jó tanuló - jó sportoló számára a kőszegi bencés öregdiákok díja.

ZSOLDOS XAVÉR-díj; eredetileg a Herendi Porcelánmanufaktúra által alapított díj, a művészettörténet és a rajz tantárgyakban nyújtott kiemelkedő teljesítményért. 

LUIF OTMÁR ALAPÍTVÁNY díja; egy-egy győri és pannonhalmi – a biológia vagy a földrajz tudományok területén kimagasló képességű – diák kapja meg.

FAGGYAS EDVIN-díj; Bencés Öregdiákok - Edvin atya tanítványai - alapították az arra legérdemesebb XI. osztályos tanuló számára, aki szorgalommal és kitartással eredményesen tanulja a kémiát.

SÖVEGES DÁVID-díj; mindig egy XI. osztályos tanuló kapja, irodalmi munkájáért.

PÁSZTHORY VALTER ALAPÍTVÁNY díja; pályázati dolgozat alapján az alapítók, Rill Attila és Visontai-Kovách Zoltán adják át. 

KOVÁTS ARISZTID-díj; legrangosabb elismerésünk; Jávor Egon bencés atya alapította hálából bencés neveléséért és hivatásáért. Az a végzős diák kapja, aki ittléte alatt felfedezi és befogadja a pannonhalmi diákélet értékeit.