Nyílt nap 2020 ONLINE

Járványbiztos nyílt nap – ONLINE ismerkedhettek a Pannonhalmi Bencés Gimnáziummal: kalandtúra gimnáziumunk épületében és részvétel az órákon - online. Ha személyesen nem is tudunk találkozni, virtuálisan elhozzuk Nektek a nyílt napot. Október 9-én, pénteken élesítjük a rendszert. Addig sem maradtok azonban néznivaló nélkül.  „1 perces videóinkat” mostantól folyamatosan osztjuk meg Veletek facebook-oldalunkon.

A koronavírus-járvány hagyományos őszi nyílt napunkat is felülírta. Az elmúlt hetekben azonban folyamatosan azon dolgoztunk, hogy a rendezvényt az online térbe költöztessük. Ahelyett, hogy idén Ti jönnétek be a tanórákra, mi visszük el azokat Nektek. Gimnáziumunk filmstúdiója, a PBG Stúdió számos órára belesett, hogy videóban mutathassuk meg Nektek, hogy tanítunk mi. A nyílt napok egyik legkedveltebb programját a kalandtúrát is elhozzuk Nektek. Szintén videóban kalauzolunk el Titeket a sokak által csak a pannonhalmi Roxfortnak tartott gimnáziumunkban. 

 

Mit kell tenned, hogy részt vehess az ONLINE NYÍLT NAPON?

Jelentkezz az október 9-én, pénteken megnyíló regisztrációs felületen, hogy két héten keresztül hozzáférj az újabb és újabb videós tartalmakhoz.

 

Hogyan tovább az ONLINE NYÍLT NAP után?

Ha tetszett, ami láttál, csatlakozz Te is a bencés közösségünkhöz és jelentkezz gimnáziumunkba. A felvételi eljárásról itt találsz meg mindent: https://www.phbences.hu/felveteli-eljaras. Folyamatosan frissítjük, s innen tölthetitek le a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat is.

 

Ha kérdésed, észrevételed van, keress minket bizalommal a  gimnazium@osb.hu email címen, vagy a 0696 / 570 -140-es telefonszámon.

Iskolánk rövid bemutatását itt, részletesebb bemutatását itt olvashatjátok.

 

CsatolmányMéret
PDF icon iskolaismerteto2020-2021.pdf241.51 KB