Pályázati támogatás

NTP

A Nemzeti Tehetség Program keretében két sikeres pályázatunk volt, amelyek az iskola eszközparkját bővítik, ill. a szakkörök kínálatát bővítik.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium jóváhagyásával, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásra érdemesnek ítélte a Pannonhalmi Bencés Gimnázium és Szakkollégium Nemzeti Tehetség Programra benyújtott „Tehetségsegítés feltételrendszerének javítása a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban” című NTP-TFJ-22-0070 azonosító számú pályázatát. Az elnyert támogatás összege: 4 300 000 Forint.

A program megvalósítási időszaka: 2022. július 1 – 2023. június 30.

A program célja, hogy a tehetséggondozó foglalkozások eszköztárát bővítsük, melyek segítségével a műszaki tehetségterületeken hatékonyabb és kiegyensúlyozottabb fejlesztés valósulhasson meg.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium jóváhagyásával, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásra érdemesnek ítélte a Pannonhalmi Bencés Gimnázium és Szakkollégium Nemzeti Tehetség Programra benyújtott „Stílusgyakorlatok - Irodalmi alkotói műhely” című NTP-SPEC-22-0068 azonosító számú pályázatát. Az elnyert támogatás összege: 3 500 000 Forint.

A program megvalósítási időszaka: 2022. július 1 – 2023. június 30.

A program célja az irodalom iránt érdeklődő és tehetséget mutató tanulók sajátos képességeinek feltárása és kibontakoztatása.KIMNTP