Online nyílt nap

Online nyílt nap, tél

Újra megnyílt járványbiztos nyílt napunk három új órával. ONLINE ismerkedhettek a Pannonhalmi Bencés Gimnáziummal: kalandtúra gimnáziumunk épületében és részvétel az órákon. Ha személyesen nem is tudunk találkozni, virtuálisan elhozzuk Nektek a nyílt napot. A nyílt napra az ITT TUDTOK REGISZTRÁLNI, amely előreláthatólag két hétig lesz elérhető. Addig sem maradtok azonban néznivaló nélkül.  „1 perces videóinkat”, szakköri bemutatkozásokat mostantól folyamatosan osztjuk meg Veletek facebook-oldalunkon.

A koronavírus-járvány hagyományos őszi nyílt napunkat is felülírta. Az elmúlt hetekben azonban folyamatosan azon dolgoztunk, hogy a rendezvényt az online térbe költöztessük. Ahelyett, hogy idén Ti jönnétek be a tanórákra, mi visszük el azokat Nektek. Gimnáziumunk filmstúdiója, a PBG Stúdió számos órára belesett, hogy videóban mutathassuk meg Nektek, hogy tanítunk mi. A nyílt napok egyik legkedveltebb programját a kalandtúrát is elhozzuk Nektek. Szintén videóban kalauzolunk el Titeket a sokak által csak a pannonhalmi Roxfortnak tartott gimnáziumunkban.

 

Hogyan tovább az ONLINE NYÍLT NAP után?

Ha tetszett, ami láttál, csatlakozz Te is a bencés közösségünkhöz és jelentkezz gimnáziumunkba. A felvételi eljárásról itt találsz meg mindent: https://www.phbences.hu/felveteli-eljaras

 

Ha kérdésed, észrevételed van, keress minket bizalommal a  gimnazium@osb.hu email címen, vagy a 0696 / 570 -140-es telefonszámon.