1%-os támogatás

A Pannonhalmi Bencés Gimnázium Közhasznú Alapítvány idén is hálásan fogadja a személyi jövedelemadó 1%-ából származó felajánlásokat.  Adószámunk: 18535741-2-08.

Adóbevallásának elkészítésekor 2016-ban Önnek ismét lehetősége nyílik arra, hogy adója 1 %-ával egy közhasznú társadalmi szervezetet támogasson. Alapítványunk a felajánlásokat a Gimnázium alábbi célkitűzéseinek támogatására használja fel: 

1. A Gimnázium szociális ösztöndíjalapjának bővítése, közösségének további gazdagítása olyan szociálisan rászoruló fiatalok támogatásával, akik pusztán saját erejükből vagy szüleik segítségével nem, vagy csak igen nagy nehézségek árán tudnának részt venni középiskolai tanulmányokban.

2. A Gimnázium tanulmányi ösztöndíjalapjának létrehozása, melynek célja a tehetség-gondozás, a kiemelkedő tanulmányi eredményt elérő és a gimnáziumunk közösségi életében is példamutató diákok támogatása

3. Az idei évvel kezdődően a torncsarnok építése.

 

Tisztelettel kérjük, hogy személyi jövedelemadója első 1 %-ával iskolánkat támogassa! Felajánlását a Pannonhalmi Bencés Gimnázium és Kollégium tanárainak és diákjainak nevében hálásan köszönjük!

 

Pannonhalmi Bencés Gimnázium Alapítvány