Haza- és visszautazás

A hazautazáshoz az alábbi linkekre kattintva tudsz jelentkezni:

REGISZTRÁCIÓ 2024. május 16-21.

A haza- és visszautazások rendje:

 1. Regisztrálni a fenti linken lehet a kért adatok megadásával, a hazautazást megelőző vasárnap estig.
 2. Az online jelentkezés lehetővé teszi, hogy diák is, felnőtt is, akár a szülő is regisztráljon. (Viszont ez alapvetően a diákok feladata, nem a szülőé). 
 3. Az iskola részéről megbízott prefektus ebben az évben Szalai Zsolt. A felmerülő kérdésekben keressétek bizalommal emailben, vagy telefonon. (szalai@osb.hu; +36-20-912-8555).
 4. A buszok a regisztációs űrlapon megadott időpontban indulnak és Budapestre hozzávetőleges 2 órával később érkeznek meg.
 5. A hazautazáskor a buszok - általában - 13:00-kor indulnak Pannonhalma, Vár főkapu elől. 
 6. Hazautazáskor a buszokról a következő megállóknál lehet leszállni: Écs; Győr - autóbusz-pályaudvar; Budapest XI. Sasadi út; XI. Újbuda-Városközpont metro-megálló; XI. Petőfi híd, budai hídfő; X. Népliget - autóbusz pályaudvar
 7. Visszautazáskor a buszok 16:00-kor indulnak Budapestről, illetve körülbelül 17:40-kor Győrből.
 8. Visszautazáskor a következő helyszíneken lehet felszállni: Budapest X., Népliget - autóbusz pályaudvar; Győr autóbusz-pályaudvar.
 9. A buszjegyek ára igazodik a mindenkori diákjegyek mértékéhez. A MÁK kártyával rendelkezők 90%-os kedvezménye igazolás éveleji bemutatása mellett igénybe vehető az érintett utasnak, kísérőnek nem.
 10. A jegyek árát a "diákfolyószámláról" vonjuk le, a saját prefektus fizeti ki, legkésőbb a hazautazás előtti napon.
 11. Amennyiben a diák részéről megváltozott a haza- és/vagy a visszautazás módja, elég az igénylő felületet újra kitölteni, és a módosításokat befogadjuk egészen a hazautazást megelőző vasárnapig. Az ezt követő módosításokat rendszerint nem tudjuk figyelembe venni és a kifizetett útiköltséget nem tudjuk visszatéríteni.
 12. A buszokon fokozottan ügyelni kell a rendre és a tisztaságra.
 13. A buszokon helyszűke miatt nem lehet ásványvizeket zsugorfóliában szállítani.
 14. Aki előzetes regisztráció nélkül veszi igénybe a szolgáltatást, a Volán társaságok által meghatározott 12000 Ft + viteldíj megfizetésére kötelezhető.

Menetjegyek díjai Pannonhalmáról/Pannonhalmára

 

Teljes árú jegy

50%-os kedvezmény

90%-os kedvezmény

Écs

400 Ft

200 Ft

40 Ft

Győr

550 Ft

275 Ft

55 Ft

Budapest

2840 Ft

1420 Ft

285 Ft