Haza- és visszautazás

A hazautazáshoz az alábbi linkekre kattintva tudsz jelentkezni:

JEGYRENDELÉS 2021. SZEPTEMBER 23-26.

A jelentkezés a hazautazást megelőző VASÁRNAP 24:00-ig lehetséges. Ezt követően a rendszer zár, és nem fogad újabb igényeket. 

A haza- és visszautazások rendje:

 1. Regisztrálni a fenti linken lehet a kért adatok megadásával, a hazautazást megelőző vasárnap estig.
 2. Az online jelentkezés lehetővé teszi, hogy diák is, felnőtt is, akár a szülő is regisztráljon. (Viszont ez alapvetően a diákok feladata, nem a szülőé). 
 3. Az iskola részéről megbízott prefektus ebben az évben Szalai Zsolt. A felmerülő kérdésekben keressétek bizalommal emailben, vagy telefonon. (szalai@osb.hu; +36-20-912-8555).
 4. A buszok a regisztációs űrlapon megadott időpontban indulnak és Budapestre hozzávetőleges 2 órával később érkeznek meg.
 5. A hazautazáskor a buszok 13:00-kor indulnak Pannonhalma, Vár főkapu elől. 
 6. Hazautazáskor a buszokról a következő megállóknál lehet leszállni: Écs; Győr - autóbusz-pályaudvar; Budapest XI., Sasadi út; XI., újbuda-Városközpont Metro-megálló; XI., Petőfi híd, budai hídfő; X., Népligeti - autóbusz pályaudvar/Népliget planetárium
 7. Visszautazáskor a buszok 16:00-kor indulnak Budapestről, illetve körülbelül 18:00-kor Győrből.
 8. Visszautazáskor a következő helyszíneken lehet felszállni: Budapest X., Népliget - autóbusz pályaudvar; Győr autóbusz-pályaudvar.
 9. A buszjegyek ára igazodik a mindenkori diákjegyek mértékéhez. 90%-os kedvezmény igazolás éveleji bemutatása mellett igényelhető az érintett utasnak, kísérőnek nem.
 10. A jegyek árát a "diákfolyószámláról" vonjuk le, a saját prefektus fizeti ki, legkésőbb a hazautazás előtti napon.
 11. Amennyiben a diák részéről megváltozott a haza- és/vagy a visszautazás módja, elég az igénylő felületet újra kitölteni, és a módosításokat befogadjuk egészen a hazautazást megelőző vasárnapig. Az ezt követő módosításokat rendszerint nem tudjuk figyelembe venni és a megrendelt útiköltséget nem tudjuk visszatéríteni.
 12. A buszokon fokozottan ügyelni kell a rendre és a tisztaságra.
 13. A buszokon helyszűke miatt nem lehet ásványvizeket zsugorfóliában szállítani.
 14. Aki előzetes regisztráció nélkül veszi igénybe a szolgáltatást, a Volán társaságok által meghatározott 8000 Ft + viteldíj megfizetésére kötelezhető.

Menetjegyek díjai Pannonhalmáról/Pannonhalmára

 

Teljes árú jegy

50%-os kedvezmény

90%-os kedvezmény

Écs

250 Ft

125 Ft

25 Ft

Győr

470 Ft

235 Ft

45 Ft

Budapest

2840 Ft

1420 Ft

285 Ft